minigarden basic groen

Minigarden Basic S, M en Uno

Minigarden Basic is een handig en stijlvol systeem dat automatisch uw planten voorziet van water en plantenvoeding en is leverbaar in 3 uitvoeringen; Basic S, Basic M en Basic Uno. Gebruik het op ieder oppervlak voor kruiden, groenten of sierplanten of monteer het systeem tegen de muur met de Minigarden Wall Support beugel.

Nieuw! Customize je Basic systeem met de nieuwe kleurrijke Basic Color Rings.

Planten verzorgen in stijl

Minigarden Basic werkt dankzij het speciale reservoir zonder stroom, batterijen of timers kan hierdoor vrijwel overal worden gebruikt op bijv: vensterbank, tafel, keukenblad, gang, tuinkas maar is ook zeer geschikt voor het verzorgen van de planten op kantoor, restaurant, wachtkamer etc..

Het perfecte systeem voor het eenvoudig en automatisch verzorgen van planten.

video-logo Klik hier voor de Minigarden Basic video

 

minigarden-basic-specsMinigarden Basic automatisch en stijlvol watergeefsysteem

Minigarden Basic bestaat uit 6 onderdelen welke eenvoudig, snel en zonder gereedschap gemonteerd kunnen worden: een waterdichte bodem tray, 2 afdekplaten met ronde opening voor de potten en 1 voor het meegeleverde waterreservoir met gepattenteerd doseerventiel en een speciale geotextiel bevloeingsmat.

Van de montage tot het verzorgen van uw planten, met Minigarden Basic S, M en Uno is het kinderlijk eenvoudig! Het is een echt "plug-and-play" systeem dat uw planten automatisch verzorgd zonder stroom.

Download handleiding

basic-m-kermerken-1

Minigarden Basic S en Minigarden M

Planten kweken was nog nooit zo eenvoudig

Minigarden Basic S en M zijn systeem is uit het gehele assortiment het eenvoudigste in gebruik, het is slechts is van de Minigarden-familie het eenvoudigste systeem in gebruik. Minigarden Basic S maakt gebruik van een 1,25L water reservoir en is geschikt voor potten tot 12cm diameter. Minigarden Basic M is perfect voor grotere planten, deze heeft een water reservoir van 2,5L en geeft plaats voor potten tot 16 cm diameter. 

Bekijk ook eens onze handige: Quick Start handleiding

 

 

basic uno color raam

Minigarden Basic Uno 

Innovatief topdesign

Minigarden Basic Uno is een stijlvol ontworpen automatisch watergeefsysteem voor diverse soorten planten en is uitgerust met een ovale pot met een inhoud van 1.5L. Het Uno model is het laatste nieuwste model uit de Basic collectie en beschikt over een 1.25L waterreservoir. 

Bekijk ook eens onze handige: Quick Start handleiding

 

 

basic muur

Minigarden Basic accessoires

Creëer je eigen stijl

Minigarden Basic heeft nieuwe accessoires zoals de Wall Support waarmee je het Basic systeem tegen vrijwel iedere wand kunt bevestigen. Met de Color Rings pas je de kleuren eenvoudig aan in je eigen stijl, er zijn diverse trendy kleuren leverbaar, welke stijl kies jij ?

Bekijk ook eens onze handige: Quick Start handleiding

 

Brochure

Bekijk hier de laatste nieuwe Minigarden Brochure.

Online Brochure