irrigation-kit-minigarden

Minigarden Irrigatie kit voor Vertical en Corner

Het automatische Minigarden micro irrigatiesysteem maakt de bewatering gemakkelijk en is heel eenvoudig in gebruik. De eventuele integratie van een meststof doseerpomp, maakt het bewateren van planten uw planten nog effectiever.

De functies van dit gepattenteerde bewateringssyeteem geeft het Minigarden systeem de mogelijkheid om de beste natuureigen lucht- en vocht condities na te bootsen.

Dank dit concept krijgen uw planten altijd de juiste hoeveelheid water en hoeft u niet bang te zijn dat u te veel of te weinig water geeft.

 

Minigarden doeltreffende bewatering

patented-minigardenVoorzien van een uniek en wereldwijd gepatenteerd drainagesysteem

Een goede bewatering is essentieel voor de groei en bloei van planten. Een veel voorkomend probleem bij plantenwand systemen is de zorg voor een juiste bewatering en tevens een goede afvoer van overtollig water. Het wereldwijd gepatenteerde drainage systeem van Minigarden heeft dit probleem opgelost door een speciaal ontworpen drainagekanaal welke door de modules loopt.

Het innovatieve drainagesysteem verplaatst al het overtollig water (van regen of irrigatie) doeltreffend naar de naar de bodemplaat van het systeem.

Wanneer de Vertical en Corner modules gemonteerd worden staan deze drainage kanalen met elkaar in verbinding.

Bekijk hier de 3D video voor meer informatie

minigarden-bewatering

Minigarden Vertical irrigatie Kit

Eenvoudig en doeltreffend water geven

Het irrigatiesysteem bestaat uit een micro-leiding met een buitendiameter van 6,5 mm welke voorzien is van 3 geïntegreerde druppelaars. Deze waterleiding past door het midden van de opening van de ronde clips (binnendiameter 9mm) van de Minigarden Vertical en kan volledig onzichtbaar geïnstalleerd worden.

Zodra de irrigatie set is geïnstalleerd, kan een standaard 5L handsproeier worden gekoppeld aan de meegeleverde 1.5m leiding waarmee u de benodigde hoeveelheid water kunt geven.

Bekijk ook eens onze handige: Quick Start handleiding

 

 

handbewatering

Minigarden Corner irrigatie Kit 

Eenvoudig en doeltreffend water geven

Het irrigatiesysteem bestaat uit een micro-leiding met een buitendiameter van 6,5 mm welke voorzien is van 1 geïntegreerde druppelaar. Deze waterleiding past door het midden van de opening van de ronde clips van de Minigarden Corner en kan volledig onzichtbaar geïnstalleerd worden.

Zodra de irrigatie set is geïnstalleerd kan een standaard 5L handsproeier worden gekoppeld met de meegeleverde 1.5m leiding om water te geven aan uw planten.

Bekijk ook eens onze handige: Quick Start handleiding

 

 

bewatering-verticale-greenwall-minigarden

Irrigatie aan grotere Minigarden verticale wanden

Computergestuurd water geven

In situaties waarbij de gebruiker meer eenvoud wenst kan dit systeem volledig automatisch worden geïnstalleerd. Om dit te doen is een watertimer, waterfilter, drukregelaar of eventueel een plantenvoeding doseersysteem nodig.

Voor grotere projecten hebben wij diverse oplossingen voor het water geven aan de planten in uw greenwall. Van timer aangestuurd water geven tot computergestuurd via wifi. Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk ook eens onze handige: Quick Start handleiding

 
minigarden-balkon-sla

Minigarden Vertical irrigatie kit

De nieuwe Irrigatie set Basic bestaat uit een druppelirrigatie systeem speciaal ontwikkeld voor de Minigarden Vertical.

Dit systeem kan eenvoudig en intuïtief worden geïnstalleerd en is voorzien van micro-leidingen met druppelaars en verbindingsstukken voor verschillende configuraties van maximaal 9 Minigarden Vertical-modules (27 planten). Deze oplossing kan tot drie sets uitgebreid worden, waardoor er maximaal 27 modules (81 planten) geïrrigeerd kunnen worden.

Deze irrigatie-installatie kan worden gevoed door een conventionele handsproeier of ze kan op eender welke kraan worden aangesloten.

green-wall-art-minigarden

Minigarden Corner irrigatie Kit

De nieuwe Irrigatie Kit voor Minigarden Corner bestaat uit een druppelirrigatie systeem speciaal ontwikkeld voor de Minigarden Corner.

Dit systeem kan eenvoudig en intuïtief worden geïnstalleerd en is voorzien van micro-leidingen met druppelaars en verbindingsstukken voor verschillende configuraties van maximaal 12 Minigarden Corner-modules (12 planten). Deze oplossing kan tot drie sets uitgebreid worden, waardoor er maximaal 36 modules (36 planten) geïrrigeerd kunnen worden.

Deze irrigatie-installatie kan worden gevoed door een conventionele handsproeier of ze kan op eender welke kraan worden aangesloten.

minigarden-vertical-kids

Combineer Vertical en Corner

Bovendien kunnen de 2 irrigatie kits worden gecombineerd met de Minigarden Vertical en Minigarden Corner. Ontwerp uw eigen groene wand helemaal op maat en geef automatisch water, zo eenvoudig is het !

 

 

Brochure

Bekijk hier de laatste nieuwe Minigarden Brochure.

Online Brochure