Minigarden Corner modulaire plantenwand hoekmodule

Het Corner systeem kan zowel binnen als buiten worden gebruikt voor o.a. hoek plantenwanden, verticale kruidentuin op vensterbank, keukenblad of tegen de muur als verticaal systeem. De modulaire Corner plantenbakken zijn zo ontworpen dat het gecombineerd kan worden met het Minigarden Vertical systeem. 

De mogelijkheden en ontwerpen hangen af van uw creativiteit !

 

Afmetingen Corner starter set van 3 modules

Hoogte 57cm  Breedte 16cm  Diepte 16cm
Gewicht 0,82kg
Materiaal Polypropylene Moplen met UV bescherming
Garantie 3 jaar

Kleuren minigarden-color

 

 

Corner 3DMinigarden Corner plantenwand hoekmodule

Iedere Minigarden Corner module bestaat uit slechts vier onderdelen welke eenvoudig en snel te monteren zijn: 1 x deksel, 2 x ronde montage clips, een hoofdmodule voor het substraat en de plant en een bodemplaat.

Dankzij het modulaire karakter is de montage kinderlijk eenvoudig en zijn de Minigarden Corner modules verticaal en horizontaal met elkaar te combineren waardoor er tal van combinaties mogelijk zijn. (90º, 180º, 270º en 360º).

 

Bekijk Minigarden Corner brochure            webshop logo

Corner Keuken MG

Minigarden Corner de verticale kruidentuin

De mogelijkheden zijn eindeloos

De hoeken van uw keuken voorzien van een verticale kruidentuin is plaatsbesparend, een lust voor het oog, lekker en super gezond. Combineer de stijlvolle Corner modules horizontaal en/of verticaal met elkaar en maak een kruidentuin helemaal op maat. Liever tegen de muur? gebruik dan onze handige muurbeugel en wand fixers voor een strak resultaat.

Bekijk ook eens onze brochure: Minigarden Brochure

 

 

corner-kenmerken-5

Maak van iedere hoek iets speciaals

Ontwerp zelf uw green wall

Minigarden Corner stelt u niet alleen in staat om zijkanten aan te vullen en verbindingen van 90º te creëren met de Minigarden Vertical, maar het is ook geschikt voor talrijke toepassingen zoals een stand-alone product.

Maak van iedere hoek in uw huis een levendige impressie.

Bekijk ook eens onze handige: Quick Start handleiding

 

 

Corner Keuken combi Vertical

Minigarden Corner, combineer met Vertical !

Voor oneindig veel creaties

Het Minigarden Corner systeem is zo ontworpen dat het met de meegeleverde montage clips gemonteerd kan worden tegen de zijkant van het Minigarden Vertical systeem. Dit zorgt niet alleen voor een perfect afgewerkt eindresultaat maar geeft tevens extra ontwerp mogelijkheden zoals het maken van 90º hoeken voor het ontwerpen van kubussen en vrijstaande constructies.

Bekijk hier meer foto's: Ga naar foto's

 
minigarden-corner-aardbei

Combineer met Minigarden Vertical

Het gezamenlijk gebruik van de Minigarden Vertical met de Minigarden Corner zorgt voor een ware revolutie in de modulaire verticale kweeksystemen. De combinatiemogelijkheden van deze twee producten zijn gigantisch.

De zijkanten van Minigarden Vertical kunnen worden aangevuld met planten door middel van verbindingspunten met de Minigarden® Corner. Het wandsysteem van Minigarden Vertical eindigt aan een kant met Minigarden Corner.

minigarden-corner-keuken

Gepatenteerd irrigatiesysteem

Minigarden Corner werd ontwikkeld met een innovatief mechanisme van zwaartekracht-drainage. Dat mechanisme zorgt ervoor dat al het overtollige irrigatiewater aan de wortel van de plant afgevoerd wordt naar de bodemplaat. Dit systeem is zeer belangrijk voor de duurzaamheid van de planten op de lange termijn.

Ieder reservoir heeft een kegelvormige structuur. Aan de onderkant van de kegel zijn er kleine roosters waarlangs het overtollige water naar de plaat direct onder de betrokkene module afgevoerd wordt, en daarna verder naar de bodemplaat.

minigarden-corner-design

Kwaliteit en duurzaamheid

De Minigarden Corner is eveneens gemaakt van polypropyleen-copolymeer met een hoge weerstand. Hij bevat bovendien additieven voor bescherming tegen uv-stralen, waardoor hij bestand is tegen extreme weersomstandigheden (zonnestraling en temperatuur) en zijn integriteit voor meer dan tien jaar gewaarborgd is.

Bovendien is deze herbruikbaar, volledig recyclebaar en verkrijgbaar in 5 kleuren: wit, zwart, groen, terracotta en grijs.

 

Brochure

Bekijk hier de laatste nieuwe Minigarden Brochure.

Online Brochure